Tekla Structures 2018 SP12

2018
Tekla Structures
Service Pack
SP1
SP2
SP3
SP4
SP5
SP6
SP7
SP8
SP9
SP10
SP11
SP12
update
Netherlands

Tekla heeft een Service Pack voor Tekla Structures 2018 vrijgegeven.

1. Klik hier voor de Tekla Structures 2018 SP12 installatie.

De complete lijst met verbeteringen vindt u in de Release Notes (Engelstalig).

Na de installatie van de Service Pack moeten de Construsoft ontwikkelingen nogmaals gedownload en uitgevoerd worden! Zie stap 2.

2. Klik hier voor de Construsoft ontwikkelingen.

(Als de installatie van de Construsoft ontwikkelingen niet wordt uitgevoerd, klik hier).

Tekla Structures Service Packs

Naast de door Trimble uitgeleverde definitieve Tekla Structures versies, worden er nadien ook zogenaamde Service Packs (SP) beschikbaar gesteld.

Service Packs zijn updates voor de verschillende Tekla Structures versies en bevatten verbeteringen en oplossingen bovenop de definitieve versie of eerdere Service Packs. We raden in principe alle gebruikers aan om altijd de nieuwste Service Pack te installeren.

Service Packs worden per Tekla Structures versie uitgeleverd en er kunnen meerdere Service Packs per Tekla Structures versie beschikbaar komen, dus bijvoorbeeld SP1, SP2 en SP3.
Zo is voor Tekla Structures 2017 de Service Pack 12 (SP12) beschikbaar en is voor Tekla Structures 2017i Service Pack 8 (SP8) beschikbaar.
Iedere Tekla Structures versie heeft dus zijn eigen bijbehorende Service Pack(s).

Als u een Service Pack wilt installeren, moet u voor sommige Tekla Structures versies eerst de gerelateerde definitieve Tekla Structures versie hebben geïnstalleerd. Om bijvoorbeeld de SP8 van Tekla Structures 2017 te installeren moet eerst Tekla Structures 2017 worden geïnstalleerd.

Voor Tekla Structures 2017i en 2018 kunt u direct de betreffende Service Pack versie installeren.

U hoeft overigens niet alle eerdere Service Releases of Service Packs van een bepaalde Tekla Structures versie te installeren. Zo kunt u bijvoorbeeld de SP12 voor Tekla Structures 2017 installeren zonder eerst de SP1 t/m SP11 te moeten installeren maar de SP12 kan wel op de SP1, SP2 of SP3 worden geïnstalleerd.