Hoe maak ik een Trimble Identity?

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
Tekla Account
account
inloggen
Trimble identity
trimble account
Netherlands
Construsoft European

Een Trimble account is nodig om de diverse Tekla Online Services te bekijken. Dit zijn onder andere:

1. Tekla Downloads
  2. Tekla Warehouse
  3. Tekla User Assistance
  4. Tekla Forum
  5. Tekla Model Sharing
  6. Tekla Campus

1.)  Om een Trimble Account te maken, ga naar https://account.tekla.com en klik op Inloggen. De volgende site wordt geladen:

Image

2.)  Klik op Nieuwe Trimble-ID aanmaken

3.) Vul alle waardevelden in. Gebruik indien mogelijk uw zakelijke emailadres. Klik vervolgens op Maak een nieuwe account aan.

Image

4.)  U krijgt de volgende melding en een 'verification email' in de inbox, klik op Id activeren om het account te verifiëren. Het account moet geverifieerd worden om toegang te krijgen

Image

Image

5.) U krijgt de melding dat het account bevestigd is:

Image

NB: Als de mail niet in het postvak IN zit, is deze wellicht terechtgekomen in de map met ongewenste e-mail

4.)  Na deze stappen beschikt u over een Trimble account, dit is een persoonlijk account.
5.)  De volgende stap is om het Trimble account te koppelen aan de organisatie. Alleen persoonlijke accounts die zijn gekoppeld aan een bedrijf met een geldig onderhoudscontract hebben toegang tot alle informatie.

Als u niet weet wie de administrator is van de organisatie neem dan contact op met de helpdesk.

Klik op het vraagteken voor meer informatie over de werking van de Tekla User Assistance:

Image