Dakraam (64)

Software version: 2016

Laatst bijgewerkt January 16, 2019 by Construsoft NL ts-support@construsoft.com

Omgeving:
Netherlands enu

Dakraam (64)

U beschikt nu over de nieuwe systeemcomponent Dakraam (64).

De component maakt een sparing en de bijbehorende onderdelen. U kunt ook alleen de sparing maken.

Uiteraard dient u zelf de merkstructuur van het element, waarin het dakraam is geplaats, te controleren en indien nodig de onderdelen van het dakraam te lassen aan het gewenste hoofdonderdeel.

Voor meer gedetailleerde informatie over de werking en de opties van component Dakraam (64), zie de bijbehorende Help.

Tags:
dakraam