Back-up maken van de geactiveerde licentie(s)

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
back-up
geactiveerde licentie
licentie
Environment
Construsoft European
Netherlands
South America
Spain

Maak altijd een back-up van uw geactiveerde licenties voor in het geval dat de computer in ongerede valt en opnieuw moet worden ingericht. Bijvoorbeeld als een besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd moet worden. De back -up moet worden gemaakt op de computer waarop de licenties geactiveerd zijn.

De informatie van uw geactiveerde licentie(s) wordt opgeslagen in de map:

C:\ProgramData\FlexNet

(Windows 7Windows 8 en Windows 10)

Wanneer de map niet zichtbaar is, in de Windows Verkenner, ga in de Verkenner naar Extra > Mapopties... Schakel, op het tabblad Weergave bij de geavanceerde instellingen, het selectievakje in bij Verborgen bestanden en mappen weergegeven.