Extensions

Geneste componenten (ML132)

De tool Selecteer geneste componenten (ML132) kan worden gebruikt om geneste componenten of sub-componenten in het Tekla Structures-model op te sporen en te selecteren in het model. Geselecteerde objecten Er worden geneste componenten of sub-componenten geselecteerd.
by Construsoft NL
0

Onderdeel op onderdeel fitten (j003)

Plug-in Onderdeel op onderdeel fitten (j003) kan gebruikt worden voor het fitten en/of trimmen van onderdelen (stalen platen of balken, betonnen balken of wanden of houten profielen) die op elkaar aansluiten. De fittingen kunnen op diverse manieren geplaatst worden, ook onder verstek. Er kan een voeg tussen de twee onderdelen aangebracht worden en de 2 onderdelen kunnen ook aan elkaar verbonden worden (betonmerk, submerk, lassen). Gemaakte objecten Fittingen en\of trimlijnen
by Construsoft NL
0

Houten dak (m150)

U beschikt in Tekla Structures over plug-in Houten dak (m150) waarmee u daken kunt modelleren. De plug-in Houten dak (m150) is nog in ontwikkeling waardoor bepaalde zaken zoals kil- en hoekkepers en ronde sparingen nog niet ondersteund worden.
by Construsoft NL
0

Gording schoen (1)

Systeemcomponent Gording schoen (1) kan worden gebruikt voor het maken van een verbinding tussen een stalen balk en een houten balk. Aan de stalen balk wordt een gordingschoen gelast waarin de houten balk past. Voor de vorm van de gordingschoen kunnen diverse profielen gekozen worden, waaronder parametrische U- en L-profielen. De schoen wordt voorzien van gaten, zodat de houten balk met houtdraadbouten gefixeerd kan worden.
by Construsoft NL
0

Gording schoen (1)

Systeemcomponent Gording schoen (1) kan worden gebruikt voor het maken van een verbinding tussen een stalen balk en een houten balk. Aan de stalen balk wordt een gordingschoen gelast waarin de houten balk past. Voor de vorm van de gordingschoen kunnen diverse profielen gekozen worden, waaronder parametrische U- en L-profielen. De schoen wordt voorzien van gaten, zodat de houten balk met houtdraadbouten gefixeerd kan worden.
by Construsoft NL
0

Plaats bouten tussen punten (m093)

Plugin Plaats bouten tussen punten (m093) wordt gebruikt voor het plaatsen van bouten in onderdelen tussen twee punten.Gemaakte objecten Bouten Voordat u begint Modelleer een onderdeel.Volgorde van selectie 1. Selecteer het hoofdonderdeel.2. Wijs de eerste positie aan.3. Wijs de tweede positie aan.    De bouten worden automatisch gegenereerd.
by Construsoft NL
0

Voetplaat (1029)

Systeemcomponent Voetplaat (1029) wordt gebruikt voor het plaatsen van voetplaten onder kolommen.
by Construsoft NL
0

Voetplaat (1029)

Systeemcomponent Voetplaat (1029) wordt gebruikt voor het plaatsen van voetplaten onder kolommen.
by Construsoft NL
0

Plaats bouten tussen punten (m093)

Plugin Plaats bouten tussen punten (m093) wordt gebruikt voor het plaatsen van bouten in onderdelen tussen twee punten.Gemaakte objecten Bouten Voordat u begint Modelleer een onderdeel.Volgorde van selectie 1. Selecteer het hoofdonderdeel.2. Wijs de eerste positie aan.3. Wijs de tweede positie aan.    De bouten worden automatisch gegenereerd.
by Construsoft NL
0

Linking documents to Trimble Connect

Inhoud Doel en omschrijvingSysteem vereistenLinking documents to Trimble Connect installerenLinking documents to Trimble Connect gebruikenApplicatie eigenschappenExtra informatieBeperkingen
by Construsoft NL
0

Ringplaat

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenRingplaat installerenRingplaat gebruikenIdentificatiecode onderdeelAfbeeldingOnderdelenAfwerkingen
by Steel Extensions
0

Opmerkingstool

Inhoud Doel en beschrijving Systeemvereisten Installeren en starten Basisgebruik Opmerkingen delen
by Tekla Extensions - General Design
0

Kopplaatdetail

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenKopplaatdetail installerenKopplaatdetail gebruikenIdentificatiecode onderdeelAfbeeldingOnderdelen  Doel en beschrijving Met het component Kopplaatdetail maakt u een kopplaat voor een kolom/ligger of een polyprofiel.
by Steel Extensions
0

Verbandtekening

Inhoud
by Steel Extensions
0

Tekeningen van gezette onderdelen

Inhoud Doel en beschrijvingTekeningen van gezette onderdelen gebruikenInstellingen van tekeningen van gezette onderdelenExtra informatie
by Steel Extensions
0

Getoogde ligger

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenGetoogde ligger installerenGetoogde ligger gebruikenToepassingseigenschappenToepassingsknoppenExtra informatie
by Steel Extensions
0

Samenvoeging laslabel

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenSamenvoeging laslabel installerenSamenvoeging laslabel gebruikenToepassingseigenschappen en knoppen  Doel en beschrijving Met de component Samenvoeging laslabel kunt u tekeninglassen met dezelfde eigenschappen samenvoegen.
by Steel Extensions
0

Werkvlakmanager

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenWerkvlakmanager installerenWerkvlakmanager gebruikenToepassingsknoppenExtra informatie  Doel en beschrijving Met de component Werkvlakmanager kunt u de werkvlakken in een model definiëren en beheren.
by Steel Extensions
0

Niet-verfgebied

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenNiet-verfgebied gebruikenEen andere manier om oppervlakteattributen te makenAlgemeenOppervlakteattributenExtra informatie
by Steel Extensions
0

Volume van boutgaten

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenVolume van boutgaten installerenVolume van boutgaten gebruikenToepassingseigenschappen
by Steel Extensions

Pagina's