Extensions

Gording schoen (1)

Systeemcomponent Gording schoen (1) kan worden gebruikt voor het maken van een verbinding tussen een stalen balk en een houten balk. Aan de stalen balk wordt een gordingschoen gelast waarin de houten balk past. Voor de vorm van de gordingschoen kunnen diverse profielen gekozen worden, waaronder parametrische U- en L-profielen. De schoen wordt voorzien van gaten, zodat de houten balk met houtdraadbouten gefixeerd kan worden.
by Construsoft NL
0

Plaats bouten tussen punten (m093)

Plugin Plaats bouten tussen punten (m093) wordt gebruikt voor het plaatsen van bouten in onderdelen tussen twee punten.Gemaakte objecten Bouten Voordat u begint Modelleer een onderdeel.Volgorde van selectie 1. Selecteer het hoofdonderdeel.2. Wijs de eerste positie aan.3. Wijs de tweede positie aan.    De bouten worden automatisch gegenereerd.
by Construsoft NL
0

Voetplaat (1029)

Systeemcomponent Voetplaat (1029) wordt gebruikt voor het plaatsen van voetplaten onder kolommen.
by Construsoft NL
0

Linking documents to Trimble Connect

Inhoud Doel en omschrijvingSysteem vereistenLinking documents to Trimble Connect installerenLinking documents to Trimble Connect gebruikenApplicatie eigenschappenExtra informatieBeperkingen
by Construsoft NL
0

Ringplaat

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenRingplaat installerenRingplaat gebruikenIdentificatiecode onderdeelAfbeeldingOnderdelenAfwerkingen
by Steel Extensions
0

Opmerkingstool

Inhoud Doel en beschrijving Systeemvereisten Installeren en starten Basisgebruik Opmerkingen delen
by Tekla Extensions - General Design
0

Kopplaatdetail

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenKopplaatdetail installerenKopplaatdetail gebruikenIdentificatiecode onderdeelAfbeeldingOnderdelen  Doel en beschrijving Met het component Kopplaatdetail maakt u een kopplaat voor een kolom/ligger of een polyprofiel.
by Steel Extensions
0

Verbandtekening

Inhoud
by Steel Extensions
0

Tekeningen van gezette onderdelen

Inhoud Doel en beschrijvingTekeningen van gezette onderdelen gebruikenInstellingen van tekeningen van gezette onderdelenExtra informatie
by Steel Extensions
0

Getoogde ligger

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenGetoogde ligger installerenGetoogde ligger gebruikenToepassingseigenschappenToepassingsknoppenExtra informatie
by Steel Extensions
0

Samenvoeging laslabel

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenSamenvoeging laslabel installerenSamenvoeging laslabel gebruikenToepassingseigenschappen en knoppen  Doel en beschrijving Met de component Samenvoeging laslabel kunt u tekeninglassen met dezelfde eigenschappen samenvoegen.
by Steel Extensions
0

Werkvlakmanager

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenWerkvlakmanager installerenWerkvlakmanager gebruikenToepassingsknoppenExtra informatie  Doel en beschrijving Met de component Werkvlakmanager kunt u de werkvlakken in een model definiëren en beheren.
by Steel Extensions
0

Niet-verfgebied

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenNiet-verfgebied gebruikenEen andere manier om oppervlakteattributen te makenAlgemeenOppervlakteattributenExtra informatie
by Steel Extensions
0

Volume van boutgaten

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenVolume van boutgaten installerenVolume van boutgaten gebruikenToepassingseigenschappen
by Steel Extensions
0

Schetsbladen

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenSchetsbladen installerenSchetsbladen gebruikenToepassingseigenschappen  Doel en beschrijving Met de component Schetsbladen kunt u alle gegevens (elk label en zijn waarde) van een tekening voor het fabricage-inspectierapport verzamelen.
by Steel Extensions
0

Overzicht onderdeelselectie

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenOverzicht onderdeelselectie installerenOverzicht onderdeelselectie gebruikenToepassingseigenschappenExtra informatie
by Steel Extensions
0

Gebogen maatvoering

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenGebogen maatvoering installerenGebogen maatvoering gebruikenToepassingseigenschappen  Doel en beschrijving Met de component Gebogen maatvoering kunt u een maatlijn maken die zich uitstrekt van het midden van de cirkel tot de omtrek. U kunt ook een diametermaatlijn maken.
by Steel Extensions
0

Programmapakket voor modelcontrole

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenProgrammapakket voor modelcontrole installerenProgrammapakket voor modelcontrole gebruikenToepassingseigenschappenToepassingsknoppen
by Steel Extensions
0

Packaging Tool (Verpakkingtool)

Inhoud Doel en beschrijvingSysteemvereistenPackaging Tool installerenPackaging Tool gebruikenExtra informatie
by Steel Extensions
0

Aansluitende stramienen en kompaslabels

Inhoud   Doel en beschrijvingSysteemvereistenAansluitende stramienen en kompaslabels installerenAansluitende stramienen en kompaslabels gebruikenToepassingseigenschappenToepassingsknoppen
by Steel Extensions

Pagina's