Er is in lmgrd.exe een kwetsbaarheid in de buffer-overflow geconstateerd

Er is in lmgrd.exe een kwetsbaarheid in de buffer-overflow geconstateerd

Flexera Software FlexNet Publisher versie 11.13.1.0 en eerder, lmgrd en aangepaste daemonservers van de leverancier bevatten een kwetsbaarheid in de buffer-overflow die kan worden gebruikt om uitvoering van code te bewerkstelligen. Op de volgende pagina kunt u meer informatie vinden: https://www.kb.cert.org/vuls/id/485744.Deze kwetsbaarheid…

Tekla Structures License Server
lmgrd
FLEXNET
vulnerability

key iconTHIS CONTENT IS AVAILABLE ONLY FOR REGISTERED
TEKLA MAINTENANCE OR TEKLA SUBSCRIPTION CUSTOMERS.

Find out more about Tekla Maintenance. Register or log in with an existing account.