XS_​TUBE_​UNWRAP_​USE_​PLATE_​PROFILE_​TYPE_​IN_​NC

2020
Tekla Structures

XS_​TUBE_​UNWRAP_​USE_​PLATE_​PROFILE_​TYPE_​IN_​NC

Categorie

NC-bestanden

Als u het plaatprofiel type B wilt gebruiken in de header van NC-bestanden voor uitgeslagen ronde buizen, stelt u deze variabele op TRUE in. Als u RO wilt gebruiken voor ronde buizen, stelt u deze variabele op FALSE in. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele werkt alleen voor rechte buizen, niet voor polyprofielbuizen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Attentie:

Gebruik deze variabele alleen als u de variabele XS_TUBE_UNWRAP_WITH_CUT_HOLES hebt ingesteld op TRUE.

Zie ook

XS_​TUBE_​UNWRAP_​WITH_​CUT_​HOLES