XS_​HIGHLIGHT_​MARK_​CONTENT_​CHANGES

2020
Tekla Structures

XS_​HIGHLIGHT_​MARK_​CONTENT_​CHANGES

Categorie

Labeling: Algemeen

Gebruik deze optie om te definiëren of gewijzigde labelinhoud moet worden gemarkeerd op associatieve tekeningen.

Wanneer deze variabele wordt ingesteld op TRUE (de standaardinstelling), wordt in Tekla Structures de labelinhoud die is gewijzigd in bijgewerkte associatieve tekeningen, gemarkeerd door een wijzigingssymbool (standaard een wolk) rondom de gewijzigde labelinhoud te tekenen.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in options.bin onder de gebruikersmap. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.

Zie ook

XS_​HIGHLIGHT_​ASSOCIATIVE_​DIMENSION_​CHANGES

XS_​ASSOCIATIVE_​CHANGE_​HIGHLIGHT_​SYMBOL

XS_​ASSOCIATIVE_​CHANGE_​HIGHLIGHT_​SIZE

Gewijzigde labels, opmerkingen en maatlijnen controleren en wijzigingssymbolen verwijderen