XS_​DO_​NOT_​DISPLAY_​CHAMFERS

2020
Tekla Structures

XS_​DO_​NOT_​DISPLAY_​CHAMFERS

Categorie: Model venster

Stel deze variabele in op TRUE om willekeurige platen zonder afwerkingen te tekenen. Als u de afwerkingen wilt weergeven, stelt u deze variabele in op FALSE. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele werkt met XS_​DRAW_​CHAMFERS_​HANDLES ingesteld op CHAMFERS of CHAMFERS_AND_HANDLES.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in options.bin onder de gebruikersmap. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.