XS_​CLASH_​CHECK_​INSIDE_​REFERENCE_​MODELS

2020
Tekla Structures

XS_​CLASH_​CHECK_​INSIDE_​REFERENCE_​MODELS

Categorie

Eigenschappen modelleren

Met deze variabele kunt u definiëren of interne clashes worden gecontroleerd in referentie modellen.

De standaardwaarde FALSE houdt in dat clashes tussen objecten van referentie modellen binnen één referentie model worden genegeerd. Clashes tussen objecten van referentie modellen die tot verschillende modellen behoren, worden gedetecteerd. De standaardwaarde TRUE houdt in dat clashes tussen objecten van referentie modellen binnen één referentie model worden gecontroleerd.

Met deze variabele wordt alleen rekening gehouden als de variabele XS_CLASH_CHECK_BETWEEN_REFERENCES is ingesteld op TRUE.

Zie ook

XS_​CLASH_​CHECK_​BETWEEN_​REFERENCES