XS_​CHAMFER_​ACCURACY_​FACTOR

2020
Tekla Structures

XS_​CHAMFER_​ACCURACY_​FACTOR

Categorie: Snelheid en nauwkeurigheid

Met deze variabele kunt u het aantal segmenten van de radius van de afwerkeigenschappen definiëren. Gebruik lagere waarden om het aantal punten waarmee de afwerking wordt geconstrueerd te verhogen, zodat de gebogen afwerking gladder wordt. Gebruik hogere waarden om het aantal punten waarmee de afwerking wordt geconstrueerd te verlagen, zodat de gebogen afwerking minder glad wordt.

De standaardwaarde is 4.0.

Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe instelling in te schakelen nadat u de waarde hebt aangepast.

De waarde in het onderstaande voorbeeld is 16.

De waarde in het onderstaande voorbeeld is 1.

De mimimumwaarde is 0,1.

Klik voor meer informatie op onderstaande koppelingen:

Round chamfers does not appear round in model

Chamfer accuracy for polybeams and contour plates