2020 Table of Contents

XS_​AD_​GET_​RESULTS_​FORCES

Toegevoegd April 1, 2020 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2020

XS_​AD_​GET_​RESULTS_​FORCES

XS_​AD_​GET_​RESULTS_​FORCES

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Stel deze variabele in op TRUE om krachten vanuit Robot in Tekla Structures te importeren als u het commando Importeer rekengegevens of Importeer geselecteerde in het dialoogvenster Rekenmodellen gebruikt. De standaardwaarde is FALSE.