2020 Table of Contents

XS_​AD_​GET_​RESULTS_​DESIGN_​VALUES

Toegevoegd April 1, 2020 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2020

XS_​AD_​GET_​RESULTS_​DESIGN_​VALUES

XS_​AD_​GET_​RESULTS_​DESIGN_​VALUES

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Stel deze variabele in op TRUE om toetsingswaarden voor staal en beton vanuit Robot in Tekla Structures te importeren als u het commando Importeer rekengegevens of Importeer geselecteerde in het dialoogvenster Rekenmodellen gebruikt. De standaardwaarde is TRUE. Als u de toetsingswaarden niet wilt importeren, stelt u deze variabele in op FALSE.