Gebruikersattributen bij nummering

Toegevoegd April 1, 2020 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2020

Gebruikersattributen bij nummering

Gebruikersattributen bij nummering

U kunt in het bestand objects.inp instellen of een gebruikersattribuut wel of niet van invloed is op de nummering. Tekla Structures behandelt onderdelen en wapeningsstaven verschillend en nummert ze daarom verschillend als de waarden van het gebruikersattribuut verschillen.

Opmerking:

Alleen gebruikersattributen van onderdelen en wapening kunnen de nummering beïnvloeden. Gebruikersattributen van andere objecten zoals fasen, projecten en tekeningen hebben geen invloed op de nummering.

Als u Tekla Structures tijdens het nummeren met een gebruikersattribuut rekening wilt laten houden, stelt u de optie special_flag van het attribuut yes in het gedeelte Part attributes van objects.inp in. Voor wapening moet u special_flag to yes ook in het gedeelte Reinforcing bar attributes instellen. Tekla Structures wijst verschillende nummers toe aan onderdelen of wapening die anders identiek zijn maar verschillende waarden voor dit gebruikersattribuut hebben.

Als u Tekla Structures tijdens het nummeren een gebruikersattribuut wilt laten negeren, stelt u de optie special_flag in op no in objects.inp.