Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XSR_​USE_​ZERO_​INCH_​VALUE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XSR_​USE_​ZERO_​INCH_​VALUE

XSR_​USE_​ZERO_​INCH_​VALUE

Categorie

Templates & symbolen

Stel deze variabele in op TRUE om nul inches weer te geven voor waarden die voet of breuken bevatten, bijvoorbeeld 2'-3/4 of 0''1/4. Gebruik de waarde FALSE als u dit niet wilt. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen