2019i Table of Contents

XSR_​USE_​NO_​FEET_​SEPARATOR

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XSR_​USE_​NO_​FEET_​SEPARATOR

XSR_​USE_​NO_​FEET_​SEPARATOR

Categorie

Templates & symbolen

Stel deze variabele in op TRUE als u in tekeningen en lijsten een spatie in plaats van het voet-scheidingsteken wilt gebruiken, bijvoorbeeld 2 4''1/4. Stel de waarde in op FALSE als u het voet-scheidingsteken wilt gebruiken. De standaardwaarde is FALSE.

U moet ook XSR_USE_NO_FEET_SYMBOL instellen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen