Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XSR_​SHOW_​INCH_​MARK_​IN_​PROFILE_​NAMES

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XSR_​SHOW_​INCH_​MARK_​IN_​PROFILE_​NAMES

XSR_​SHOW_​INCH_​MARK_​IN_​PROFILE_​NAMES

Categorie

Template & symbool editor

Met deze variabele kunt u het inchsymbool in de profielnaam verbergen of weergeven in lijsten en templates. Als u de variabele op TRUE instelt, wordt het profiel als volgt weergegeven: PL2 1/2"X20". Als u de variabele op FALSE instelt, wordt het profiel als volgt weergegeven: PL2 1/2X20. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen