Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_WARP_MAX_DEVIATION

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_WARP_MAX_DEVIATION

XS_WARP_MAX_DEVIATION

Categorie

Concrete Detailing

Hiermee kunt u het maximale verschil definiëren tussen werkelijk getordeerde vorm en polygoon getordeerde vorm in het model.

Voer de waarde in millimeters in. U krijgt de beste resultaten als u waarden tussen 5,0 - 100,0 gebruikt. De standaardwaarde is 10,0.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen