XS_​VIEW_​FAST_​BOLT_​COLOR

Tekla Structures

XS_​VIEW_​FAST_​BOLT_​COLOR

Categorie

Model venster

Hiermee definieert u de kleuren van bouten in modelvensters wanneer u de weergaveoptie Snel gebruikt. Definieer de kleur met behulp van RGB-waarden (Rood/Groen/Blauw). De schaal heeft een bereik van 0 tot 1. Scheid de getallen met behulp van spaties. De standaardkleur is wit 1.0 1.0 1.0.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Voorbeeld

Als u de kleur in zwart wilt wijzigen, voert u 0.0 0.0 0.0 in.