XS_​VIEW_​DIM_​TEXT_​COLOR

Tekla Structures

XS_​VIEW_​DIM_​TEXT_​COLOR

Categorie

Modelvenster

Hiermee wijzigt u de tekstkleur van de maatlijn in modelvensters. Definieer de kleur met RGB-waarden:

<value for red> <value for green> <value for blue>.

Scheid de waarden van elkaar met behulp van spaties. Definieer de waarden op een schaal van 0 tot 1. De standaardwaarden zijn 0.0 0.0 0.0.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Voorbeeld

RGB-waarde

Kleur

Wit

Rood

Groen

Blauw

Geel