Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​USER_​SETTINGS_​DIRECTORY

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​USER_​SETTINGS_​DIRECTORY

XS_​USER_​SETTINGS_​DIRECTORY

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld. Het is systeemspecifiek.

Deze variabele wordt ingesteld als een Windows-omgevingsvariabele in de Windows-systeemeigenschappen.

Het pad naar de map die het bestand user.ini en het bestand options.bin bevat.

De standaardwaarde is %XSUSERDATADIR%\UserSettings\.

Zie ook

XSUSERDATADIR

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen