XS_​USE_​USER_​DEFINED_​REBARSHAPERULES

2019i

XS_​USE_​USER_​DEFINED_​REBARSHAPERULES

Categorie

Concrete Detailing

Gebruik deze variabele om te definiëren of gebogen vormen van wapeningsstaven worden herkend op basis van de buigvormdefinities die met de Staafvormmanager zijn gemaakt en in het bestand RebarShapeRules.xml zijn opgeslagen.

Deze variabele wordt standaard ingesteld op TRUE , hetgeen betekent dat de herkenning van buigvormen gebruik maakt van wapeningsstaafvormen die in het bestand RebarShapeRules.xml zijn opgeslagen.

Als u deze variabele instelt op FALSE , worden de definities van de Staafvormmanager niet gebruikt en worden in plaats daarvan de definities in rebar_schedule_config.inp gebruikt.We raden u aan deze variabele in te stellen op TRUE en de Staafvormmanager te gebruiken.