XS_​USE_​USER_​DEFINED_​REBAR_​LENGTH_​AND_​WEIGHT

2019i

XS_​USE_​USER_​DEFINED_​REBAR_​LENGTH_​AND_​WEIGHT

Categorie

Concrete Detailing

Stel deze variabele in op TRUE om de lengte en het gewicht van de wapeningsstaven in de Staafvormmanager te berekenen met de formules in de velden L en WEIGHT.

Als u deze variabele op FALSE instelt, worden de lengte en het gewicht automatisch berekend aan de hand van de hartlijn van de wapeningsstaven. De standaardwaarde is FALSE.

Als u de lengte en het gewicht vanuit de Staafvormmanager wilt lezen, moet u XS_USE_USER_DEFINED_REBARSHAPERULES instellen op TRUE.

Opmerking:

Deze instelling is alleen van invloed op lijsten.Als u deze variabele instelt op TRUE en u geen formules voor in de lengte en het gewicht in de Staafvormmanager hebt gedefinieerd, worden de waarden in de lijst als nul (0) weergegeven.