XS_USE_UP_DOWN_SIGN_INDICATOR_FOR_ANGLE_IN_UNFOLDING

2019i

XS_USE_UP_DOWN_SIGN_INDICATOR_FOR_ANGLE_IN_UNFOLDING

Categorie : Maatvoering uitslagen

Stel deze variabele in op TRUE om tekst omhoog en omlaag in plaats van positieve en negatieve hoekwaarden in uitgeslagen onderdeeltekeningen voor hoekafmetingen weer te geven. FALSE is de standaardwaarde.

Als u deze variabele op TRUE instelt, wordt de tekst die voor de variabele XS_ANGLE_TEXT_IN_UNFOLDING_BENDING_LINE_DIMENSIONING is opgegeven weggelaten.