XS_​USE_​SOFTWARE_​RENDERING

2019i

XS_​USE_​SOFTWARE_​RENDERING

Categorie

Model venster

Stel deze variabele in op TRUE om uw grafische kaart in modelvensters te omzeilen. Gebruik deze variabele als u problemen hebt met de weergave (bijvoorbeeld lijnen die niet juist worden weergegeven). De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.