XS_​USE_​SMOOTH_​LINES

2019i

XS_​USE_​SMOOTH_​LINES

Categorie

Model venster

Stel deze variabele in op TRUE om anti-aliasing te gebruiken, zodat onscherpe randen in modelvensters worden geminimaliseerd. Controleer voordat u deze anti-aliasing gebruikt of uw grafische kaart anti-aliasing ondersteunt. Deze variabele wordt alleen voor OpenGL-rendering ondersteund.

De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.