XS_​USE_​SMART_​PAN

2019i

XS_​USE_​SMART_​PAN

Categorie : Tekeningaanzicht

Stel deze variabele in op TRUE om geoptimaliseerd te zoomen en te pannen in tekeningen in te schakelen. Deze variabele wordt standaard ingesteld op FALSE , omdat het gebruik van optimalisatie soms tot het ongewenste zogenaamde checkerboard-effect kan leiden.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe instelling te activeren nadat u de waarde hebt aangepast.