XS_USE_ROUND_MAIN_PART_COORDINATES​​​​​​​​​​_​FOR_​SECONDARY_​PART_​ANGLE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019i

XS_USE_ROUND_MAIN_PART_COORDINATES​​​​​​​​​​_​FOR_​SECONDARY_​PART_​ANGLE

XS_USE_ROUND_MAIN_PART_COORDINATES​​​​​​​​​​_​FOR_​SECONDARY_​PART_​ANGLE

Categorie

Maatvoering: onderdelen

Stel deze variabele op TRUE in zodat de schuine maatvoering en hoekmaatvoering van het aansluitende onderdeel een van de richtingen van het hoofdonderdeel gebruiken als het profiel van het hoofdonderdeel rond of een ronde buis is. De standaardwaarde is TRUE.