XS_​USE_​REPAIR_​NUMBERING_​INSTEAD_​OF_​NUMBERING

2019i

XS_​USE_​REPAIR_​NUMBERING_​INSTEAD_​OF_​NUMBERING

Categorie: Nummering

Als deze variabele op TRUE wordt ingesteld, herstelt Tekla Structures automatisch de nummering in plaats van alleen de nummering uit te voeren.

Als deze variabele op TRUE wordt ingesteld:

• Het gebruik van het commando Nummer gewijzigde Onderdelen heeft hetzelfde effect als het gebruik van Controleer en herstel nummering: Alles
  • Het gebruik van het commando Reeks van geselecteerde objecten nummeren heeft hetzelfde effect als het gebruik van Controleer en herstel nummering: Reeks van geselecteerde objecten

De standaardwaarde is FALSE.