XS_​USE_​ONLY_​INCHES_​IN_​WELD_​LENGTH

2019i

XS_​USE_​ONLY_​INCHES_​IN_​WELD_​LENGTH

Categorie

Inches

Stel deze variabele in op TRUE als u alleen inches in laslengtesymbolen wilt weergeven.Als u dit niet wilt, stelt u deze variabele op FALSE in.Deze variabele werkt alleen als er inches worden gebruikt. De standaardwaarde is TRUE.

Als u alleen inches weergeeft, houdt dat in dat er in plaats van 1 voet en 2 inch bijvoorbeeld 14 inch wordt weergegeven.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.