Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​USE_​ONLY_​INCHES_​IN_​SHEET_​SIZES

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​USE_​ONLY_​INCHES_​IN_​SHEET_​SIZES

XS_​USE_​ONLY_​INCHES_​IN_​SHEET_​SIZES

Categorie

Inches

Stel deze variabele in op TRUE zodat voor papierformaten in layouts en tekeningenlijsten inches worden gebruikt. Stel deze in op FALSE (standaard) als u de papierformaten in voet en inches wilt hebben.

Om deze variabele te laten werken, stelt u de variabelen XS_IMPERIAL en XS_IMPERIAL_INPUT in op TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen