XS_USE_OLD_DRAWING_LIST_DIALOG

2019i

XS_USE_OLD_DRAWING_LIST_DIALOG

Categorie : Tekeningeigenschappen

De Documentmanager is standaard in plaats van de Tekeningenlijst ingeschakeld. Alle commando's en knoppen die de Tekeningenlijst in eerdere versies van Tekla Structures zouden hebben gestart, starten vanaf versie 2018i de Document manager. Als u de oude Tekeningenlijst in plaats daarvan wilt inschakelen, stelt u deze variabele in op TRUE. Als u dat doet, wordt de Documentmanager uitgeschakeld.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in options.bin onder de gebruikersmap.

Voor meer informatie over Documentmanager raadpleegt u Documentmanager.

Voor meer informatie over Tekeningenlijst raadpleegt u Tekeningen lijst.