XS_USE_OLD_DRAWING_EXPORT

2019i

XS_USE_OLD_DRAWING_EXPORT

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Als u de oude DWG/DXF-export wilt gebruiken, stelt u de variabele XS_USE_OLD_DRAWING_EXPORT in een .ini -bestand in op TRUE. Deze variabele wordt standaard ingesteld op FALSE.

Raadpleeg voor instructies over het gebruik van de oude export Een tekening naar 2D DWG of DXF (oude export) exporteren.