Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​USE_​NUMERIC_​MULTI_​NUMBERS_​FOR

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​USE_​NUMERIC_​MULTI_​NUMBERS_​FOR

XS_​USE_​NUMERIC_​MULTI_​NUMBERS_​FOR

Categorie : Nummering

Hiermee kunt u definiëren welke objecten numerieke multinummers hebben. De opties zijn:

  • ASSEMBLIES

  • PARTS

  • ASSEMBLIES_AND_PARTS

  • NONE

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Als u deze variabele op PARTS instelt, geeft Tekla Structures het multinummer van het onderdeel bijvoorbeeld als 101/1 in plaats van 101/a weer.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen