XS_​USE_​NEW_​WELD_​PLACING

2019i

XS_​USE_​NEW_​WELD_​PLACING

Categorie

Lassen

Als u lassen zichtbaar in de tekening hebt ingesteld, is deze variabele van invloed op het tekeningvenster (voor, achter, boven of onder) waarin Tekla Structures de lassen tekent.

• Als de variabele is ingesteld op TRUE , worden in Tekla Structures lassen getekend in het venster dat het aansluitende onderdeel het beste zichtbaar maakt (standaard).

• Als de variabele is ingesteld op FALSE , wordt het venster in Tekla Structures geselecteerd op basis van het hoofdonderdeel.