XS_USE_EXISTING_SINGLE_PART_DRAWINGS​​​​​​​​_​IN_​ASSEMBLY_​DRAWINGS

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019i

XS_USE_EXISTING_SINGLE_PART_DRAWINGS​​​​​​​​_​IN_​ASSEMBLY_​DRAWINGS

XS_USE_EXISTING_SINGLE_PART_DRAWINGS​​​​​​​​_​IN_​ASSEMBLY_​DRAWINGS

Categorie

Venster met los onderdeel in merktekeningen

U kunt opgeven of nieuwe aanzichten moeten worden gemaakt of dat aanzichten uit bestaande onderdeeltekeningen in merktekeningen moeten worden gebruikt. Als deze variabele op TRUE wordt ingesteld, worden bestaande aanzichten van onderdeeltekeningen in merktekeningen gebruikt. Als deze optie op FALSE is ingesteld of als er geen onderdeeltekening voor een los onderdeel is, wordt er op basis van de instelling Onderdeeltekeningeigenschappen een nieuw aanzicht gemaakt ( Merktekeningeigenschappen > Opmaak > Andere ). De standaardwaarde is FALSE.

Opmerking:

Deze instelling werkt alleen bij merktekeningen en niet bij verzameltekeningen