XS_​USE_​DYNAMIC_​ROW_​WIDTH_​IN_​TEMPLATES

2019i

XS_​USE_​DYNAMIC_​ROW_​WIDTH_​IN_​TEMPLATES

Categorie

Deze variabele is alleen beschikbaar in initialisatiebestanden.

Deze variabele werkt niet bij lijsttemplates.

Stel deze variabele in op TRUE om de breedte van de template-rij dynamisch volgens de inhoud te laten passen, bijvoorbeeld tekeningkaders volgens de verschillende tekeninggroottes. De inhoud moet zich altijd aan de rechterkant bevinden. Als u deze variabele instelt op FALSE , wordt het automatisch laten passen van de template-rijen niet gebruikt.

De standaardwaarde is FALSE.

Opmerking:

Deze functionaliteit is niet beschikbaar in labeltemplates van tekeningonderdelen.