Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​USE_​DRAWING_​NAME_​AS_​PLOT_​FILE_​NAME

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​USE_​DRAWING_​NAME_​AS_​PLOT_​FILE_​NAME

XS_​USE_​DRAWING_​NAME_​AS_​PLOT_​FILE_​NAME

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Stel deze variabele in op TRUE om te voorkomen dat Tekla Structures de punt in de tekeningnaam converteert in een underscore teken in de plotbestandsnaam bij het afdrukken, bijvoorbeeld B.1 naar B_1. De standaardwaarde is FALSE.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen