XS_​USE_​CROSS_​FOR_​OPENING_​SYMBOL

2019i

XS_​USE_​CROSS_​FOR_​OPENING_​SYMBOL

Categorie

Eigenschappen tekening

Met de variabele XS_USE_CROSS_FOR_OPENING_SYMBOL stelt u in hoe de openingen en uitsparingen worden weergegeven en welke symbolen worden gebruikt.

De standaardwaarde is TRUE , wat betekent dat een kruis wordt gebruikt als het symbool voor openingen en uitsparingen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Waarde

Beschrijving

TRUE

Dit is de standaardinstelling.

Kruizen worden als volgt gebruikt als symbolen voor openingen:

Als de uitsparing zich aan de voorzijde van het onderdeel bevindt, worden het uitsparingsssymbool en de omkaderingslijnen op de volgende manier als ononderbroken lijnen getoond:

Als de uitsparing zich aan de achterzijde van het onderdeel bevindt, worden het uitsparingsssymbool en de omkaderingslijnen op de volgende manier als stippellijnen getoond:

FALSE

Schaduwen worden als volgt gebruikt als symbolen voor openingen:

Als de uitsparing zich aan de voorzijde van het onderdeel bevindt, is er geen uitsparingsssymbool en worden de omkaderingslijnen op de volgende manier als ononderbroken lijnen getoond:

Als de uitsparing zich aan de achterzijde van het onderdeel bevindt, is er geen uitsparingsssymbool en worden de omkaderingslijnen op de volgende manier als stippellijnen getoond: