XS_​USE_​COLOR_​DRAWINGS

2019i

XS_​USE_​COLOR_​DRAWINGS

Categorie

Tekening venster

Hiermee wordt de standaard kleurmodus in tekeningen gewijzigd wanneer Tekla Structures wordt gestart. Als u deze variabele op FALSE instelt of de waarde weglaat, worden tekeningen zwart en wit. Stel de optie in op GRAY voor tekeningen in grijstinten. Stel deze optie in op een andere waarde, bijvoorbeeld COLOR , TRUE of 1 als u kleuren in tekeningen wilt gebruiken. TRUE is de standaardwaarde.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.