Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​USE_​BOLT_​DISTANCE_​IN_​NOTCH_​CALCULATIONS

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​USE_​BOLT_​DISTANCE_​IN_​NOTCH_​CALCULATIONS

XS_​USE_​BOLT_​DISTANCE_​IN_​NOTCH_​CALCULATIONS

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Stel deze variabele in op TRUE om de ravelinghoogte automatisch volgens de boutafstand te berekenen. Dit is van invloed op verbinding 129 en 184.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen