XS_​USE_​ASSEMBLY_​NUMBER_​FOR

2019i

XS_​USE_​ASSEMBLY_​NUMBER_​FOR

Categorie : Nummering

Gebruik deze variabele als het nummer van het merk-/betonelement ook het hoofdonderdeelnummer voor het overeenkomende merk/betonelement moet zijn. Gebruik een van de volgende opties:

• Laat deze optie leeg voor elk onderdeel in het merk om een onderdeelnummer te krijgen, ongeacht of het merk slechts één hoofdonderdeel of meerdere onderdelen bevat. Klik op de koppeling om een voorbeeld van slechts één onderdeel of van meerdere onderdelen te bekijken.

• Stel in op MAIN_PART om het merk- of betonelementnummer altijd aan het hoofdonderdeel van een merk of betonelement toe te wijzen. Alle andere eventuele onderdelen gebruiken het onderdeelnummer. Klik op de koppeling om een voorbeeld van slechts één onderdeel of van meerdere onderdelen te bekijken.

• Stel in op LOOSE_PART om het merk- of betonelementnummer aan het hoofdonderdeel van een merk of betonelement toe te wijzen. Als het merk of betonelement meerdere onderdelen heeft, krijgt het hoofdonderdeel een onderdeelnummer. Klik op de koppeling om een voorbeeld van slechts één onderdeel of van meerdere onderdelen te bekijken.

De merkprefix vervangt de onderdeelprefix.

Opmerking:

Gebruik niet hetzelfde prefix voor onderdelen en samenstellingen wanneer u de variabele XS_USE_ASSEMBLY_NUMBER_FOR=MAIN_PART gebruikt.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model hetzelfde.