Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_USE_ANTI_ALIASING_IN_DX

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_USE_ANTI_ALIASING_IN_DX

XS_USE_ANTI_ALIASING_IN_DX

Categorie : Modelvenster

Gebruik deze variabele om in te stellen of anti-aliasing in de DirectX-renderingsvensters moet worden gebruikt. Anti-aliasing maakt de randlijnen vloeiender maar met lage-resolutieschermen kan het de lijnen dikker laten lijken.

Deze variabele wordt standaard op TRUE ingesteld.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen