Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​UNDERLINE_​AFTER_​POSITION_​NUMBER_​IN_​HARDSTAMP

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​UNDERLINE_​AFTER_​POSITION_​NUMBER_​IN_​HARDSTAMP

XS_​UNDERLINE_​AFTER_​POSITION_​NUMBER_​IN_​HARDSTAMP

Categorie

CNC

Stel de variabele op TRUE in als u een underscore-teken (_) wilt na de onderdeelpositie (zonder merkpositie) in een SI-blok.

De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen