Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​SINGLE_​SCREW_​INTERNAL

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​SINGLE_​SCREW_​INTERNAL

XS_​SINGLE_​SCREW_​INTERNAL

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Hiermee kunt u maatlijnen voor interne bouten opnemen in onderdee aanzichten die in merktekeningen zijn opgenomen.

Stel deze optie in op 1 om interne boutmaatvoeringen weer te geven.

Stel deze optie in op 0 om interne boutmaatvoeringen te verbergen.

Deze variabele is standaard niet op een waarde ingesteld.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen