Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​SINGLE_​COMBINE_​MIN_​DISTANCE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​SINGLE_​COMBINE_​MIN_​DISTANCE

XS_​SINGLE_​COMBINE_​MIN_​DISTANCE

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Hiermee kunt u een minimale afstand instellen voor het combineren van maatlijnen in onderdeel aanzichten die in merktekeningen zijn opgenomen. Voer een decimale waarde in, bijvoorbeeld 200.0.

Deze variabele is standaard niet op een waarde ingesteld.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen