Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​SINGLE_​CLOSE_​DIMENSIONS

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​SINGLE_​CLOSE_​DIMENSIONS

XS_​SINGLE_​CLOSE_​DIMENSIONS

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Hiermee kunt u maatlijnen sluiten in onderdeel aanzichten die in een merktekening zijn opgenomen.

  • 0 = Hiermee worden maatlijnen niet gesloten.

  • 1 = Hiermee worden maatlijnen in de x-richting gesloten en andere maatlijnen geopend. Dit is de standaardwaarde.

  • 2 = Hiermee worden alle maatlijnen gesloten.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen