XS_​SHOP_​LONGHOLE_​MARK_​STRING_​FOR_​SIZE

2019i

XS_​SHOP_​LONGHOLE_​MARK_​STRING_​FOR_​SIZE

Categorie

Onderdeel:Bouten

Met deze variabele kunt u de inhoud definiëren van het element Grootte in labels van sleufgaten (werkplaats).De standaardwaarde is %BOLT_NUMBER%*D%HOLE.DIAMETER%(%HOLE.DIAMETER+LONG_HOLE_X%x%HOLE.DIAMETER+LONG_HOLE_Y%) - M%DIAMETER%x%LENGTH%.

Deze variabele wordt alleen gebruikt als er een sleufgat is.

U kunt elke combinatie van tekst en de volgende opties als de waarde voor deze variabele gebruiken. Plaats elke optie tussen procenttekens (%).

Als u deze variabele in een .ini-bestand definieert, moet u dubbele procenttekens %%BOLT_NUMBER%%*D%%HOLE.DIAMETER%% rondom de opties gebruiken.

Als u speciale tekens wilt gebruiken, voert u een backslash (\) in, gevolgd door een ASCII-nummer. U kunt de opties in elke volgorde gebruiken en u kunt berekeningen uitvoeren.

• BOLT_NUMBER

• DIAMETER

• LENGTH

• HOLE.DIAMETER

• LONG_HOLE_X

• LONG_HOLE_Y

• LONGHOLE_MIN (de kortere van de slobgatmaten)

• LONGHOLE_MAX (de langere van de slobgatmaten)

• BOLT_STANDARD

• BOLT_MATERIAL

• BOLT_ASSEMBLY_TYPE

• BOLT_COUNTERSUNK

• BOLT_SHORT_NAME

• BOLT_FULL_NAME