XS_​RUNPATH

2019i

XS_​RUNPATH

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Met deze variabele wordt verwezen naar de map waarin Tekla Structures standaard naar modellen zoekt. Als u het dialoogvenster Nieuw opent, wordt de standaardmodelmap in de lijst Opslaan in weergegeven.

Opmerking:

Deze variabele is niet van invloed op het dialoogvenster Openen.

Voorbeeld

set XS_RUNPATH=C:\TeklaStructuresModels\