XS_​REPORT_​BOLTS_​WITH_​SUPPORTING_​MEMBER

2019i

XS_​REPORT_​BOLTS_​WITH_​SUPPORTING_​MEMBER

Categorie : Templates en symbolen

U kunt de montagebouten op het ondersteunende onderdeel in lijsten en KSS instellen door de variabele XS_REPORT_BOLTS_WITH_SUPPORTING_MEMBER op TRUE in te stellen. Met deze variabele kunt u het veld bouten in de materiaallijst van het ondersteunende onderdeel weergeven. De standaardwaarde is FALSE.

In het volgende BOM-voorbeeld is de variabele ingesteld op TRUE :

In het volgende BOM-voorbeeld is de variabele ingesteld op FALSE :

In het volgende KSS-bestandsvoorbeeld is de variabele ingesteld op TRUE :

In het volgende KSS-bestandsvoorbeeld is de variabele ingesteld op FALSE :

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.